Anna’s Team

Fleur Jager 

 

(Tuin)coördinator

 

Anna’s Tuin & Ruigte is voor mij een bijzondere plek waar ik samen met een groep enthousiaste vrijwilligers kan observeren, experimenteren en leren. Als je de natuur goed observeert, kun je veel waardevolle kennis opdoen. Van tuinieren tijdens de verschillende seizoenen en het samen genieten van de oogst krijg ik veel positieve energie.

 

 

Bart Groeneveld

 

Voorzitter bestuur

 

Oud Burgermeester Van der Laan noemde het Science Park ooit het best bewaarde geheim van Amsterdam. Anna’s Tuin & Ruigte is het best bewaarde geheim van het Science Park. Met ‘groen’ in mijn achternaam vind ik het mooi om voorzitter te zijn van dit stukje groen. Als ik er rondloop zie ik hoe verbindend het samen zijn en werken in het groen is. Anna’s tuin is voor iedereen, en dat zie je in de praktijk ook echt terug.

 

Bart werkt aan Outreach projecten van de faculteit der wetenschap waarbij educatie een belangrijk onderdeel is.

Murray Pratt

 

Bestuurslid

 

I’m the dean of AUC, and a Humanities professor, with a life long enthusiasm for wildlife and gardening. My most valuable lesson I learned from my time at Anna’s is that a minute spent noticing nature is a better break than another strong coffee.

 

 

 

 

 

 

 

Murry is decaan van het AUC en humanities professor.

 

Margo Keizer

 

Bestuurslid

 

Ik ben bestuurslid geworden van Anna’s Tuin & Ruigte, omdat dit een wild stukje natuur en een spannend experiment op het Science Park is. Biologen leren je dat de natuur zoekt naar evenwicht. In Anna’s Tuin & Ruigte zie je dat voor je ogen gebeuren. Waar er in het eerste jaar uitzicht was op een zee van zwarte mosterd, is er nu na ruim drie jaar sprake van meer biodiversiteit en kleur. Ook de vrijwilligers doen knap werk met hun zoektocht naar natuurlijk evenwicht.

 

Margo werkt als matchmaker voor de Wetenschap & Bedrijf organisatie van het UvA Sciencepark.

Jeroen Goedkoop

 

Penningmeester

 

Ik ben natuurkundige die in zijn hart ook wel bioloog had willen worden. Anna’s tuin is een hartverwarmend project dat een grote groep vrijwilligers bij elkaar brengt om te genieten van werk in de natuur en te leren over permacultuur. Zelf leer ik daar ook weer van, zowel praktisch als wat meer filosofisch. Anna vertelt je ook over de veelheid aan manieren waarop mensen zich inzetten voor natuur, duurzaamheid en samen leven en werken.

 

 

 

Jeroen is projectleider bij de Faculteit van Natuurkunde, Wetenschap en Informatica (UvA).