Anna’s Team

Fleur Jager 

 

(Tuin)coördinator

 

Anna’s Tuin & Ruigte is voor mij een bijzondere plek waar ik samen met een groep enthousiaste vrijwilligers kan observeren, experimenteren en leren. Als je de natuur goed observeert, kun je veel waardevolle kennis opdoen. Van tuinieren tijdens de verschillende seizoenen en het samen genieten van de oogst krijg ik veel positieve energie.

 

 

Esther Krop

 

Communicatie

 

Tussen de datacenters en universiteitsgebouwen op Science Park is Anna’s Tuin & Ruigte ineens van een heel andere orde. Dat merk je als je er bent en de vogels hoort fluiten. Dit experimentele stukje stadsgroen is niet alleen van belang voor de biodiversiteit in de omgeving, maar zorgt ook voor sociale cohesie en ontspanning. Ik ben blij hieraan te mogen bijdragen.

Esther is hiernaast ook werkzaam als zzp-er in de grafische sector.

Bart Groeneveld

 

Voorzitter bestuur

 

Oud Burgermeester Van der Laan noemde het Science Park ooit het best bewaarde geheim van Amsterdam. Anna’s Tuin & Ruigte is het best bewaarde geheim van het Science Park. Met ‘groen’ in mijn achternaam vind ik het mooi om voorzitter te zijn van dit stukje groen. Als ik er rondloop zie ik hoe verbindend het samen zijn en werken in het groen is. Anna’s tuin is voor iedereen, en dat zie je in de praktijk ook echt terug.

 

Bart werkt aan Outreach projecten van de Faculteit der Natuurwetenschappen, Wiskunde en Informatica, waarbij educatie een belangrijk onderdeel is.

Jeroen Goedkoop

 

Penningmeester

 

Ik ben natuurkundige die in zijn hart ook wel bioloog had willen worden. Anna’s tuin is een hartverwarmend project dat een grote groep vrijwilligers bij elkaar brengt om te genieten van werk in de natuur en te leren over permacultuur. Zelf leer ik daar ook weer van, zowel praktisch als wat meer filosofisch. Anna vertelt je ook over de veelheid aan manieren waarop mensen zich inzetten voor natuur, duurzaamheid en samen leven en werken.  

 

Jeroen is projectleider bij de Faculteit der Natuurwetenschappen, Wiskunde en Informatica (UvA).

Sara Campana

 

Secretaris

 

Ik ben marien ecoloog /microbioloog, die graag in de natuur is en een passie heeft voor planten. Anna’s Tuin & Ruigte is een groene en wilde plek tussen de gebouwen van het Science Park, waar je kunt leren over permacultuur en je kunt verbinden met haar prachtige gemeenschap en habitat. Anna’s Tuin voedt niet alleen mijn lichaam, maar ook mijn geest en ziel. Ik ben erg blij dat ik deel mag uitmaken van haar gemeenschap van vrijwilligers en dat ik actief ben als bestuurslid. 

 

Sara is promovendus aan de Faculteit der Natuurwetenschappen (UvA).